194
Υλικά
Ίσως είναι λίγο ασυνήθιστο να συνδυάζεται ένα φιλέτο ψαριού με σάλτσα αυγολέμονου. Πρόκειται όμως για μια συνταγή, που παλαιότερα ήταν περισσότερο διαδεδομένη. Τη δοκιμάσαμε και εκπλαγήκαμε από το αποτέλεσμα! Πρωτότυπη και πολύ νόστιμη συνταγή, που αφήνει μια άριστη επίγευση. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού με λευκό κρέας (γλώσσα, γαλέο, μπακαλιάρο, ξιφία). Εμείς χρησιμοποιήσαμε φιλέτο γλαύκου με άριστο αποτέλεσμα. Πάμε να τη φτιάξουμε!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com