by admin

Φιλέτο σολομού στο φούρνο με μαγιονέζα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ψάρι στεγνώνει εύκολα με το ψήσιμο. Ειδικά τα ψάρια με λεπτή σάρκα χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση όταν πρόκειται να ψηθούν στο φούρνο. Ο μόνος τρόπος για να ψηθεί σωστά και να κρατήσει τη ζουμερή του υφή είναι να το τυλίξουμε σε χαρτί. Σήμερα που θα δοκιμάσουμε φιλέτο σολομού σίγουρα το θέλουμε ζουμερό! Οπότε σκεπάστε το με λίγο χαρτάκι και σε ελάχιστη ώρα θα έχετε ένα ζουμερό πιάτο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο σολομού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.infokids.gr