225
(με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο)Υλικά :Φέτες γαλέου περίπου 10 με 12 εκατοστά διάμετρο (όσες χρειάζεστε), κάθε φέτα είναι μερίδα3 έως 5 σκελίδες σκόρδου (αναλόγως τις μερίδες)Ελαιόλαδο εκλεκτό Χυμό λεμονιούΡίγανη τριμμένη Αλάτι πιπέρι.Εκτέλεση :Εάν είναι φρέσκος ο γαλέος τον βάζουμε σ΄ ένα ταψί την κάθε φέτα την μια δίπλα στην άλλη, εάν είναι κατεψυγμένος πρώτα τον ξεπαγώνουμε και μετά τον
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com