Γαύρος Μαρινάτος, μαριναραρισέ τον, τον τιμημένο

Καταχωρήθηκε στις 06/06/13

9 Ψήφοι Ψήφισε

Ο υπέρτατος ουζομεζές, το ceviche της Ελλάδος ο γαύρος ο μαρινάτος μας έχει συντροφέψει άπειρες φορές στις εξορμήσεις μας στα νησιά στα μεζεδοπωλεία καλοκαίρι και χειμώνα. Φρέσκος γαύρος, καλό ξυδάκι και ελαιόλαδο είναι η συνταγή της επιτυχίας..  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις