by admin

Γαύρος μαρινάτος παραδοσιακός Μυτιλήνης !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθιά του.
Τον πλένουμε καλά και το βάζουμε στο ξύδι μέσα σ’ ένα τάπερ, αφήνοντάς τον από 5 ώρες αν είναι πολύ ψιλός, έως 8 ώρες αν είναι χοντρός.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος μαρινάτος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com