by admin

Γαύρος Σαγανάκι με φέτα και μουστάρδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά :1/2 κιλό γαύροΛίγο ελαιόλαδο40 γραμμάρια λευκό κρασί1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη Το χυμό από 1 λεμόνι 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη (εάν τρώτε)150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε πολύ μικρούς κύβουςΑλάτι πιπέριΕκτέλεση :Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε πολύ καλά.Βάζουμε στην κατσαρόλα μας λίγο ελαιόλαδο,τα 40 γραμμάρια λευκό κρασί,τις 1 με 2
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος σαγανάκι, σαγανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το geussis-nikolaos.blogspot.com