Γαύρος Σαγανάκι με φέτα και μουστάρδα

Καταχωρήθηκε στις 27/07/09

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά :1/2 κιλό γαύροΛίγο ελαιόλαδο40 γραμμάρια λευκό κρασί1 με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη Το χυμό από 1 λεμόνι 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη (εάν τρώτε)150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε πολύ μικρούς κύβουςΑλάτι πιπέριΕκτέλεση :Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε πολύ καλά.Βάζουμε στην κατσαρόλα μας λίγο ελαιόλαδο,τα 40 γραμμάρια λευκό κρασί,τις 1 με 2

Διάβασε τη συνταγή στο https://geussis-nikolaos.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις