by admin

ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΧΑΝΑΚΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρέπει να σερβίρεται πάντα ζεστός ο πικάντικος αυτός μεζές και συνοδεύει απολαυστικά το ουζάκι μας χειμώνα-καλοκαίρι. Η ίδια συνταγή εκτελείται και με πολύ φρέσκια σαρδέλα (το φιλέτο της μόνο).
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος σαγανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-sofia.gr