232
Υλικά
- ψάρια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- χυμός λεμονιού 1 -
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κόλιανδρο 0.25 κγ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Γλαύκος με μοσχοφίλερο και δροσερή παντζαροσαλάτα Υλικά (για 4 άτομα) Για το ψάρι: 4 φιλέτα γλαύκου (ή από όποιο άλλο ψάρι προτιμάτε) 1/2 κούπα μοσχοφίλερο 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι 1 κουτ. γλυκού πάπρικα (γλυκιά) 1/4 κουτ. γλυκού ξερό κόλιανδρο σε σκόνη πιπέρι / αλάτι Για την παντζαροσαλάτα: 5 βολβούς βρασμένων παντζαριών (μπορείτε να τα αγοράσετε βρασμένα από το σουπερμάρκετ καθόλη τη διάρκεια του χρόνου) 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (συνολικά 400 γρ.) 6 αγγουράκια τουρσί 1-2 κουτ. σούπας αποξηραμένα cranberries...
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com