74
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 750 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ασπρομανίταρα 5 τμχ
- βότκα 0.33 φλ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- άνηθος -
- εστραγκόν -
- άσπρο πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πατάτες 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- κρασί 0.5 φλ
- άσπρο πιπέρι -
- μουστάρδα σε σκόνη -
- κουρκουμάς -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- παρμεζάνα 4 κσ
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να ασχοληθούν με την κουζίνα. Εμείς όμως αφιερώσαμε λίγο χρόνο παραπάνω για να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που ουσιαστικά συνδυάζει δύο διαφορετικά πιάτα σε ένα. Μαγειρεύετε δηλαδή δύο συνταγές και στο τέλος τις ενοποιείτε στο πιάτο που σερβίρετε. Εκεί αναμειγνύονται οι δύο σάλτσες και προκύπτει μία γεύση που θα τη θυμάστε για καιρό! Μη σας ξενίσει η χρήση του τυριού στο ίδιο πιάτο με το ψάρι! Δένει απόλυτα! Γι' αλλή μια φορά δε θα χάσετε αν δοκιμάσετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com