by admin

ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΚΡΑΤΙΝΕ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να ασχοληθούν με την κουζίνα. Εμείς όμως αφιερώσαμε λίγο χρόνο παραπάνω για να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που ουσιαστικά συνδυάζει δύο διαφορετικά πιάτα σε ένα. Μαγειρεύετε δηλαδή δύο συνταγές και στο τέλος τις ενοποιείτε στο πιάτο που σερβίρετε. Εκεί αναμειγνύονται οι δύο σάλτσες και προκύπτει μία γεύση που θα τη θυμάστε για καιρό! Μη σας ξενίσει η χρήση του τυριού στο ίδιο πιάτο με το ψάρι! Δένει απόλυτα! Γι' αλλή μια φορά δε θα χάσετε αν δοκιμάσετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: πατάτες γκρατινέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com