by admin

Γλώσσες με κους κους και λαχανικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε κατσαρόλα βάζουμε 200 ml και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε μια πρέζα σαφράνΤα αφήνουμε να βράσουν περίπου 5 λεπτά και προσθέτουμε το κους κους συνεχίζοντας το βράσιμο σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για περίπου 10 λεπτά.Σε αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το ένα φιλέτο της γλώσσας μέχρι να ροδίσει γυρίζοντας προσεκτικά με μια σπάτουλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο γλώσσας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr