75
Σε κατσαρόλα βάζουμε 200 ml και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε μια πρέζα σαφράνΤα αφήνουμε να βράσουν περίπου 5 λεπτά και προσθέτουμε το κους κους συνεχίζοντας το βράσιμο σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για περίπου 10 λεπτά.Σε αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το ένα φιλέτο της γλώσσας μέχρι να ροδίσει γυρίζοντας προσεκτικά με μια σπάτουλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr