by admin

Γλώσσες με μανιτάρια και τζίντζερ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εύκολο και γρήγορο φαγητό με μοναδικό κόπο το καθάρισμα και το κόψιμο των μανιταριών. Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο Μοσχάτο 1 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (ή 1/2 κουτ. γλυκού σε σκόνη) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι κατά βούληση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο γλώσσας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr