56
Υλικά συνταγής
για τους κολιούς
4 κολιοί (300-350γρ./καθένας)
200γρ. μανιτάρια αγάρικα ολόκληρα
2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα στα τέσσερα
4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι
για τη σάλτσα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι (ο χυμός του)
1 κ.γ. λεμονοθύμαρο ή θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.γ. μπούκοβο καυτερό
2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr