165
Μια απλοποιημένη εκδοχή του κλασικού καλοκαιρινού φαγητού από τις μαγείρισσες της Καλλίστης. Υλικά 4 κολιοί μεριδιάρικοι, περίπου 300 γρ. ο καθένας, καθαρισμένοι 1 μέτριο κρεμμύδι, σε φετάκια ή σε ψιλά καρεδάκια 3 μέτριες ντομάτες, πολτοποιημένες 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1½ ποτήρι νερό τα φύλλα και τα λεπτά κοτσάνια από 3 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα λίγος μαϊντανός για το σερβίρισμα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr