41
Υλικά4 μέτροι κολιοί, καθαρισμένοι, πλυμένοι και στεγνωμένοι με πετσέταΑλάτι2 κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο μαραθόσπορο4 σκελίδες σκόρδο, η καθεμιά κομμένη στα 41/2 φλιτζάνι φρεσκοστιμένο χυμό λεμόνι, και 1 μικρό λεμόνι κομμένο σε λεπτά φετάκιαΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, όσο θέλετεΚλαδιά από άγριο μάραθο, ή άνηθο (προαιρετικά)Εξτρα παρθένο ελαιόλαδοΔιαδικασίαΒάλτε αλάτι στην κοιλιά κάθε ψαριού, και π
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com