74
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 500 γρ
- μπακαλιάρος παστός 500 γρ
- γάλα 5 κσ
- πατάτες 200 γρ
- σελινόριζα 200 γρ
- κάπαρη 1 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κουρκουμάς 1 κγ
Το πήρε το μάτι μου κι αυτό ήταν. Επειδή δε ο μπακαλιάρος που αγόρασα για τηγανητό , την τελευταία στιγμή βέβαια, είχε περιθώρια φύρας έγιναν άμεσα και αυτές οι κροκέτες. Μπορούμε να τις φτιάξουμε πάντα δεν χρειάζεται να περιμένουμε την 25η Μαρτίου. Μην περιμένετε να σας περισσέψει μπακαλιάρος αγοράστε ένα φιλέτο ακόμη και κατεψυγμένο και φτιάξτε τες. Είναι δε ένας τρόπος να φάνε και τα μικρά μας δυσκολόφαγα βλαστάρια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr