48
Περιχύνουμε το ψάρι με λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε την λαδόκολλα και μετά κλείνουμε και το αλουμινόχαρτο.Τυλίγουμε τη λαδόκολλα σφιχτά και την τοποθετούμε σε ταψί.Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για όλα τα λαβράκια, που θα φτιάξουμε.Ρίχνουμε στο ταψί το κρασί και ψήνουμε τα λαβράκια στους 200 βαθμούς για 30΄-40΄.(Την συνταγή την είχε παρουσιάσει πολλά χρόνια πριν στην τηλεόραση, η Τασία Δενδρινού και την φτιάχνω με μερικές τροποποιήσεις).Καλή επιτυχία!!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com