372
Υλικά
- φιλέτο ψαριού -
- ρίγανη -
- αλεύρι -
- πάπρικα γλυκιά -
- αλάτι -
- κάρυ -
- λάδι -
- ντομάτα 1 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ρίγανη 1 κγ
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα υλικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μυρωδικά με μέτρο και να προσελκύσουμε τους μικούς μας φίλους να δοκιμάσουν και να φάνε.
Διάβασε τη συνταγή στο lakiskoutalakis.blogspot.gr