Πέρκα curry ...με φύλλα curry

Καταχωρήθηκε στις 20/02/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

...Μαγείρεψα φιλέτο πέρκας, γιατί ήθελα κάτι που να φτιάχνεται γρήγορα.. Επειδή δε, αυτά τα ψαρικά γενικώς φαίνονται άνοστα, πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνεις με κάποιον τρόπο να φαίνονται και να μυρίζουν "συναρπαστικά". Και συναρπαστικό ένα πιάτο γίνεται (κατά την άποψη μου πάντα) μόνον με τα κατάλληλα μπαχαρικά....

Διάβασε τη συνταγή στο https://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις