92
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 3 τμχ
- ψωμί του τόστ 3 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κσ
- μαϊντανός 2 ματσ.
- βασιλικός 0.5 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- βούτυρο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ψωμί 2 φέτ
- ντομάτα 1 τμχ
- αβοκάντο 1 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- δυόσμος 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- τσίλι 1 πρέζα/ες
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει στο σπίτι, αυτή είναι μια ωραία ιδέα να γίνει το ψάρι νοστιμότατο και να το φάνε όλοι, ακόμα και αυτοί που τα ψάρια δεν τα πολυσυμπαθούν. Η συνταγή μας σήμερα είναι πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη. Για όλες τις ώρες και όχι μόνο για την αυριανή γιορτή....
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com