by admin

Μπακαλιάρος με φρέσκο καλαμπόκι και αχιβαδάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

2 φρέσκα καλαμπόκια 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 4 φιλέτα υγράλατος μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος λίγο αλεύρι για πανάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 20 αχιβαδάκια (βόνγκολε) πολύ καλά πλυμένα 1 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί ψιλοκομμένος μαϊντανός τραγανό φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr