75
Υλικά
- καλαμπόκι 2 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- χυμός λεμονιού -
- πιπέρι -
- πάπρικα 0.5 κγ
- μπακαλιάρος 4 τμχ
- αλεύρι -
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αχιβάδες 20 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 4 κσ
- μαϊντανός -
- ψωμί -
2 φρέσκα καλαμπόκια 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 4 φιλέτα υγράλατος μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος λίγο αλεύρι για πανάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 20 αχιβαδάκια (βόνγκολε) πολύ καλά πλυμένα 1 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί ψιλοκομμένος μαϊντανός τραγανό φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr