71
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- μέλι 4 κσ
- φινόκιο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σπανάκι 400 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- ντοματίνια 20 τμχ
- βούτυρο 1.5 κσ
2 φιλέτα μπακαλιάρου 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Bιολογικό Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μέλι 2 φινόκιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 400 γρ. σπανάκι 100 ml λευκό κρασί 20 ντοματίνια 1 ½ κ.σ. βούτυρο Lurpak Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr