Μπακαλιάρος μπιάνκο. Μπακαλιαράκι άσπρο κι ελαφρύ της μάνας μου καμάρι

Καταχωρήθηκε στις 24/07/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

  Ο μπακαλιάρος μπιάνκο είναι ένα πιάτο που φτιάχνουν συχνά στα Επτάνησα και κυρίως στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα . Μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο λευκόσαρκο ψάρι που κάνει για βραστό.   Υλικά   1 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος κομμένος σε μερίδες  4-5 πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1/2 ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις