by admin

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι τον τηγανίζουν και τον τρώνε με σάλτσα ή με σκορδαλιά. Αυτός ο περιορισμός τον αδικεί, καθώς μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς άλλους τρόπους και στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Έναν απ' αυτούς παρουσιάζουμε σήμερα... Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην παρασκευή, είναι γρήγορη και από νοστιμιά εξαιρετική! Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com