85
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- ντομάτα 0.5 κιλ
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 2 κσ
Υλικά 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ½ κιλό ώριμες ντομάτες ½ κούπα λευκό κρασί (όχι ρετσίνα) ½ κούπα ελαιόλαδο 3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδου Μαϊντανό (αν πάρετε ψιλοκομένο τότε 2 κ.σ.) Αλάτι Πιπέρι (μαύρο) σε σκόνη και σε κόκκους
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr