Μπακαλιάρος Πλακί με Σπανάκι

Καταχωρήθηκε στις 23/04/13

10 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια ή κατεψυγμένο έτοιμο ξαρμυρισμένο (να έχει ξεπαγώσει τελείως) 400γρ. σπανάκι χοντροκομμένο φρέσκο ή κατεψυγμένο (ξεπαγωμένο και στραγγισμένο καλά από τα νερά) Τα φύλλα από 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα) ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 1-2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές ροδέλες...

Διάβασε τη συνταγή στο https://eleniscooking.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις