by admin

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μπουγιαμπέσα δεν είναι ένα πιάτο γκουρμέ. Τα υλικά είναι ελάχιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον παίζει βέβαια το ψάρι και η βασική συνταγή απαιτεί τουλάχιστον 4 είδη ψαριών και μιλάμε π άντα γιά ψάρ ια του βυθο ύ ή των βρ άχων , τα αφρόψαρα και ότι κολυμπάει γρήγορα αποκλείεται απ ό την μπουγιαμ πέσα , μεταξύ των οποίων πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως : σκορπίνα, χέλι, μπαρμπούνι ή χελιδονόψαρο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπουγιαμπέσσα, ψαρόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com