by admin

Παλαμίδα σαβόρε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το δεντρολίβανο , το αρισμαρί όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι από τα αγαπημένα μυρωδικά της κουζίνας μας. Σε ψητά και σε τηγανητά δίνει ιδιαίτερο άρωμα και χαρακτηριστική γεύση. Ο συνδυασμός του με ξύδι είναι από τους ωραιότερους και είναι αυτός που χαρακτηρίζει τη σάλτσα σαβόρε...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com