by admin

Πέρκα φιλέτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πέρκα φιλέτο είναι ένα νόστιμο, με μαλακή σάρκα, κομμάτι ψαριού χωρίς κόκαλα. Μεγάλη ευκολία αυτό για να μπορούν να το φάνε εύκολα μικροί και μεγάλοι. Το φτιάχνω πάντα στο φούρνο, σκεπάζοντάς το με λαχανικά, είτε ροδέλες τομάτας, είτε πιπεριάς. Δίνουν μια χρωματιστή πινελιά και όμορφη γεύση σε ένα σχετικά ουδέτερο γευστικά ψαρικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: πέρκα φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es