229
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 1 τμχ
- πατάτες 6 τμχ
- μουστάρδα 3 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- εστραγκόν 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Φαγάκι έτοιμο σε ένα μισάωρο, με την πέρκα να μαγειρεύεται στην κατσαρόλα, και όχι στον φούρνο, και να δίνει ένα φαγάκι λεμονάτο, μουσταρδάτο, πικάντικο και μυρωδάτο.Από τις πιο απλές και εύκολες συνταγές μου, που όμως – πιστέψτε με - δίνει ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com