Ψάρι για την Κυριακή των Βαϊων: Συνταγή, Μπουρδέτο

Καταχωρήθηκε στις 08/04/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μπουρδέτο ή Μπουργιέτο ΥΛΙΚΑ1.5 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος1 ποτήρι του νερού λάδι2 φλυτζάνια  χοντροκομμένο κρεμμύδι1/3 φλυτζάνι χυμό λεμονιού1 φλυτζάνι νερόαλάτι - φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι.ΕΚΤΕΛΕΣΗΑλατοπιπερώστε

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madata.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις