Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)

Καταχωρήθηκε στις 19/12/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της δεκαετίας του ‘ 60 και του ’ 70. Αλλά και στα πολίτικα τραπεζώματα ήταν από τα πιάτα που πρωτοστατούσαν, γιατί πώς θα άρχιζε το γεύμα αν δεν υπήρχε πρώτα ένα βραστό ψάρι για την όρεξη; Με άλλα λόγια το ψάρι μαγιονέζα ΠΟΤΈ δεν ήταν απλή υπόθεση, αξίζει όμως να το ετοιμάζουμε μία στις τόσες χάριν του παλιού καλού καιρού...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις