Ψάρι μπουρδέτο

Καταχωρήθηκε στις 28/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κερκυραϊκή πεντανόστιμη συνταγή,για ψάρι, σε σάλτσα κοκκινοπίπερου ,συνοδεία πατάτας,η οποία,κλασσικά,μαγειρεύεται σε φέτες, μαζί με το ψάρι.Παραδοσιακά, γίνεται με σκορπίνα,η οποία θεωρείται οτι δίνει το πιο νόστιμο μπουρδέτο,αλλά εσείς χρησιμοποιείτε ό,τι άλλο πετρόψαρο αγαπάτε (ροφός,μηλοκόπι κλπ.)Επίσης διαφοροποίησα τη σάλτσα ως προς τα μυρωδικά,βάζοντας λιγότερο κρεμμύδι και προσθέτοντας αστεροειδή γλυκάνισο,μπαχάρι,δάφνη.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις