165
Προετοιμασία: 10΄, Μαγείρεμα:45΄ Υλικά (για 6 άτομα):1 κιλό μικρά ψάρια (πέρκες, χάνοι, σκορπινάκια κ.λπ.), καθαρισμένα1 μεγάλη πατάτα (ή 2 μικρότερες), κατά προτίμηση βιολογική, χοντροκομμένη2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, χοντροκομμένα100 ml ελαιόλαδο1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδου, σε λεπτά φετάκια2 δαφνόφυλλα2 ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημέναμερικές σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά)60 ml λευκό, ξηρό κρασίαλάτι κατά βούληση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 1.800 - 2.000 ml νερό και τα κομμάτια πατάτας και καρότου, αλατίζουμε και ζεσταίνουμε σε μέτρια
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com