by admin

Ψητό φιλέτο φρέσκου τόνου με αρωματική μαρινάδα chermoula

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία.  Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο ο καταναλωτής απλά δεν έχει πρόσβαση σε φρέσκια μορφή. Δεν μιλάω φυσικά για τα μικρά τονάκια που βρίσκει κανείς στην αγορά και 3-5 ευρώ το τεμάχιο (για ψάρια περί 1-1.5 κιλό το καθένα!!)
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο τόνου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu