Σαρδέλα μεθυσμένη

Καταχωρήθηκε στις 17/11/09

2 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτό τον καιρό το καλάθι του ψαρά έχει ωραία σαρδέλα φρέσκια. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και ετοιμαστείτε για δακτυλογλυψίματα :)  Θα χρειαστείτε: φρέσκια σαρδέλα καθαρισμένη ούζολεμόνισκόρδο (σκελίδες κομμένες σε τέταρτα) αλάτιμαϊντανός φρέσκοςΑφήστε τη σαρδέλα να μαριναριστεί στο λεμόνι, το ούζο και το σκόρδο για τουλάχιστο μισή ώρα.(για μισό κιλό σαρδέλα χρησιμοποίησα περίπου μισό ποτήρι ούζο, χυμό ενός ζουμερού λεμονιού και 2 σκελίδες σκόρδο)  Αλατίστε και ψήστε στο φούρνο. Πέντε λεπτά πριν να τελειώσουν οι σαρδέλες, προσθέστε τον κομμένο μαϊντανό. Σόρυ guys, αυτό είναι ότι

Διάβασε τη συνταγή στο https://istomageiremata.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις