σαρδέλες και ζαργάνες γεμιστές και γκρατέν

Καταχωρήθηκε στις 06/09/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Οι σαρδέλες, που θεωρούνται λιπαρά ψάρια και μας παρέχουν τα γνωστά και πολλαπλώς χρήσιμα Ω3, μαγειρεύονται συχνά στις μεσογειακές κουζίνες με πλούσια γέμιση, η οποία εξισορροπεί αυτόν τον λιπαρό τους χαρακτήρα. Με τον τρόπο της συνταγής τις κάνουν στη Σικελία, χωρίς ωστόσο να τις φιλετάρουν, αντιμετωπίζοντας πιθανότατα απλά και άνευ περιττών εκκεντρισμών το ταπεινό ψαράκι. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να παραλείψετε το (κάπως χρονοβόρο) στάδιο της αφαίρεσης του κεντρικού κόκαλου, παρότι, αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι πως το αποτέλεσμα επιβραβεύει...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις