by admin

Σαρδέλες κοκκινιστές στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή, όπως το σαβόρο , γίνονται πολύ πιο ζουμερές και τρυφερές. Μιλάμε για κρασομεζέ, που όμοιός του δεν υπάρχει! Σαρδέλες κοκκινιστές στο τηγάνι
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com