Σαρδέλες κοκκινιστές στο τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 23/06/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή, όπως το σαβόρο , γίνονται πολύ πιο ζουμερές και τρυφερές. Μιλάμε για κρασομεζέ, που όμοιός του δεν υπάρχει! Σαρδέλες κοκκινιστές στο τηγάνι

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις