by admin

Σαρδέλες ξυδο-ριγανάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι μια πρόταση για όσους αγαπούν τις πικάντικες θαλασσινές νοστιμιές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σαν μεζεδάκι αλλά και σαν κανονικό γεύμα μαζί με μια χωριάτικη σαλάτα. Τις ποσότητες θα τις υπολογίσετε σύμφωνα με το μέγεθος του τηγανιούπου θα χρησιμοποιήσετεΧρειαζόμαστε:ΣαρδέλεςΞύδιΕλαιόλαδοΣκόρδοΑλάτιΠιπέριΈνα τηγάνι που δεν κολλάειΦτιάχνουμε τις σαρδελίτσες:Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μερικές σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις το φέρουμε δυο – τρείς βόλτες στο τηγάνι βάζουμε
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες ξυδάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com