113
Είναι μια πρόταση για όσους αγαπούν τις πικάντικες θαλασσινές νοστιμιές. Μπορείτε να τις απολαύσετε σαν μεζεδάκι αλλά και σαν κανονικό γεύμα μαζί με μια χωριάτικη σαλάτα. Τις ποσότητες θα τις υπολογίσετε σύμφωνα με το μέγεθος του τηγανιούπου θα χρησιμοποιήσετεΧρειαζόμαστε:ΣαρδέλεςΞύδιΕλαιόλαδοΣκόρδοΑλάτιΠιπέριΈνα τηγάνι που δεν κολλάειΦτιάχνουμε τις σαρδελίτσες:Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μερικές σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις το φέρουμε δυο – τρείς βόλτες στο τηγάνι βάζουμε
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com