by admin

Σαρδέλες λαδολέμονο ψημένες στο ξύδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση του φρέσκου.Αν τις θέλουμε μαλακές και τρυφερές, μπορούμε να τις φτιάξουμε με τον τρόπο που σας δίνω παρακάτω και μέσα σε 24 - 48 ώρες.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες ξυδάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com