246
Υλικά
- σαργοί 1200 γρ
- λαβράκι 1200 γρ
- φινόκιο 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ρίγανη -
- μαντζουράνα -
- θυμάρι -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ψαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή είναι μαγειρεμένα με φοινόκιο, φρέσκο κρεμμυδάκι, φέτες λεμονιού, μυρωδικά βότανα και λευκό κρασί. Το φοινόκιο τους δίνει εξαιρετικό άρωμα, ενώ τα κρεμμυδάκια, το λεμόνι, τα μυρωδικά βότανα και το κρασί εκτός από το άρωμα τους, δίνουν και απίθανη νοστιμιά!! Η συνταγή είναι του Jamie Oliver από τη σειρά My Great Britain...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com