by admin

Σαργός ή λαβράκι στο αλουμινόχαρτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ψαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή είναι μαγειρεμένα με φοινόκιο, φρέσκο κρεμμυδάκι, φέτες λεμονιού, μυρωδικά βότανα και λευκό κρασί. Το φοινόκιο τους δίνει εξαιρετικό άρωμα, ενώ τα κρεμμυδάκια, το λεμόνι, τα μυρωδικά βότανα και το κρασί εκτός από το άρωμα τους, δίνουν και απίθανη νοστιμιά!! Η συνταγή είναι του Jamie Oliver από τη σειρά My Great Britain...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com