86
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 750 γρ
- πέρκα 750 γρ
- τόνος 750 γρ
- μπακαλιάρος 750 γρ
- καρύδα 100 φύλλα
- γάλα καρύδας 100 γρ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- χυμός ταμαρίνδης 2 κσ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
- ζάχαρη 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάϊμ 2 φύλλα
Υλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές νερό ή γάλα καρύδας 2 φύλλα λάιμ ψιλοκομμένα 2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες 1 κουτ. σούπας πολτό τάμαριντ ή 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού ½ κουτ. γλυκού κουρκουμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο 1000miliagefseis.gr