Sate Lilit - Μπαλινέζικα κεμπάπ ψαριού

Καταχωρήθηκε στις 08/11/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές νερό ή γάλα καρύδας 2 φύλλα λάιμ ψιλοκομμένα 2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες 1 κουτ. σούπας πολτό τάμαριντ ή 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού ½ κουτ. γλυκού κουρκουμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://1000miliagefseis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις