79
Υλικά
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σπαράγγια 16 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- εστραγκόν 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 1 κούπα/ες
- καστανή ζάχαρη 1 κούπα/ες
- σιρόπι σφένδαμου 0.25 κούπα/ες
- μέλι 0.25 κούπα/ες
- ξύδι ρυζιού 2 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- σουσάμι 1 κγ
- σχοινόπρασο 1 κγ
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, καθώς θα χρειαστούμε άλλο ένα αν θέλουμε να κάνουμε μόνοι μας την teriyaki σως. Συγχωρέστε με. Αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ: μετά την γλυκόξινη σάλτσα είπα να δοκιμάσω να φτιάξω και άλλες. Και δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Τελικά είναι τόσο απλό που δεν το βλέπω να χρησιμοποιώ ξανά έτοιμες. Τόσο εύκολο που δεν θέλει πάνω από έξτρα 10 λεπτά από την βασική συνταγή. Φυσικά εσείς αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυστηρά ένα σκεύος, μπορείτε να βάλετε έτοιμη teriyaki σως.
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr