66
Υλικά
- σολομός 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φακές 1 φλ
- κινόα 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
2 φιλέτα φρέσκο σολομό 2 κ.σ. ελαιόλαδο λίγες λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο λίγο άνηθο χυμό και ξύσμα λεμονιού αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Για τις πολύχρωμες φακές 1 φλ. βρασμένη ψιλή φακή 1/2 φλ. κινόα βρασμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φρ. κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 2 τριμμένα καρότα λίγο καλαμπόκι βρασμένο λίγο άνηθο και μαϊντανό Για το ντρέσινγκ μουστάρδας 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μουστάρδα χυμό από 1/2 λεμόνι χυμός από 1/2 πορτοκάλι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr