by admin

Τα ψαρικά πήραν φωτιά…

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό «χάνεται» μέσα στη γεύση της ντομάτας και του μαϊντανού. Ψαράκια λοιπόν "καυτερά" στο μενού για σήμερα! Σαρδέλα ή γαύρος, σε ένα πάντρεμα με το μπούκοβο Το δικό μου δεν ήταν πολύ της φωτιάς, αν ωστόσο εσείς αντέχετε την «κάψα» βάλτε περισσότερο μπούκοβο. Κατά βούληση... που λένε!...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com