70
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ
- μαγιά νωπή 40 γρ
- κρεμμύδια 1.5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- μαϊντανός 3 κλων
- άνηθος 3 κλων
- τυρί φέτα 400 γρ
- αυγά 3 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 230 ml
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Δύοσμος φρέσκος ή ξερός 2 κουταλιές σούπας Μαϊντανός 2-3 κλωνάρια ψιλοκομμένα Άνηθος 2-3 κλωνάρια ψιλοκομμένα Τυρί φέτα 400 γρ τριμμένη ή άλλο τυρί Αυγά 3 τεμ Πάπρικα γλυκιά και καυτερή από 1/2 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι- πιπέρι Νερό χλιαρό 350 ml Ελαιόλαδο 230 ml
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr