108
Υλικά
- αλεύρι 0.5 κιλ
- αλεύρι ολικής άλεσης 300 γρ
- μαγιά 1 φακ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ελιές 2 φλ
- ρίγανη 1 κσ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- αλάτι 1 κγ
Από την Ελένη Ψυχούλη Ημέρα προβολής 24/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 6-8 άτομα ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 φακ. μαγιά 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις ½ λίτρο χλιαρό νερό 2 φλ. ελιές θρούμπες (χωρίς κουκούτσι) 1 κ.σ. ρίγανη 3 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο 1 κ.γ. αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τις ελιές στη μέση. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό και ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε τη ζύμη με πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει, για μία περίπου ώρα. Όταν διπλασιαστεί σε όγκο, ρίχνουμε αλάτι στο ζυμάρι, το ανοίγουμε,...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr