by admin

ΕΛΙΟΨΩΜΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από την Ελένη Ψυχούλη Ημέρα προβολής 24/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 6-8 άτομα ½  κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 φακ. μαγιά 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις ½ λίτρο χλιαρό νερό 2 φλ. ελιές θρούμπες (χωρίς κουκούτσι) 1 κ.σ. ρίγανη 3 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο 1 κ.γ. αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τις ελιές στη μέση. Διαλύουμε  τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό και ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε τη ζύμη με πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει, για μία περίπου ώρα. Όταν διπλασιαστεί σε όγκο, ρίχνουμε αλάτι στο ζυμάρι, το ανοίγουμε,...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ελιόψωμο
Συνταγή από Ελένη Ψυχούλη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr