146
Έτσι με πολλή χαρά σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τη συνταγή για εύκολο ψωμί χωρίς μαγιά, με μπύρα όμως και μπέικιν πάουντερ, μια συνταγή που βασίζεται σε αυτήν της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, και την έχω δοκιμάσει επανειλλημμένως στη φίλη μου Κ., που επειδή είναι της υγιεινής την κάνει εξολοκλήρου με αλεύρι ολικής, αφού η συνταγή της Αργυρώς είναι για λευκό ψωμί. Προσωπικά προσπαθώ να μην τρώμε στο σπίτι λευκό αλεύρι πολύ, οπότε την έχω διαμορφώσει στα μέτρα μου για σύμμεικτο (μισό μισό λευκό και ολικής αλεύρι). Θα σας δώσω όλες τις παραλλαγές παρακάτω.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu