146
Υλικά
- αλεύρι 450 γρ
- αφρός αλατιού 2 κγ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αφρός αλατιού 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
Φοκάτσα φτιαγμένη σε 5 μόλις λεπτά, με απλή ζύμη ψωμιού, με ελάχιστη ξηρή μαγιά και με τη διαδικασία του "sleep bread". Δηλαδή η ζύμη "κοιμάται" για κάποιες ώρες και μετά χωρίς καθόλου ζύμωμα μπαίνει στο φούρνο και ψήνεται. Η διαδικασία της μεγάλης διάρκειας της ζύμωσης έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της γεύσης.Από πάνω πασπαλίζουμε φρέσκο, αρωματικό δεντρολίβανο και "αφρό" θαλασσινού αλατιού/ Fleur de Sel. Και τα δυο προσθέτουν έξτρα γεύση στην αφράτη Focaccia για να την απολαύσουμε φρέσκια, ζεστή και αρωματική.Δική σας!εργασία: 5′χρόνος: 12h:45′πολύ εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es